Home

Oogplein is een unieke combinatie van informatieportaal voor oogzorg én webwinkel. Oogplein richt zich op alle mensen die meer willen weten over het oog, hulpmiddelen voor slechtzienden, low vision en implantlenzen.

De verstrekte informatie is onderbouwd en zo actueel mogelijk. Naast informatie geven, leveren we voedingssupplementen, reinigingsartikelen, visuele hulpmiddelen en advies voor slechtzienden en hun naasten.
Het Oogplein streeft naar optimale informatie voorziening en leefgemak voor slechtzienden.
 
Het oog

Voedings supplementen

In onze webwinkel kunt u terecht voor diverse visuele hulpmiddelen, voedingssupplementen, overzet zonnebrillen en oogverzorgingsproducten.
Lees meer

Bijzondere implantlenzen

Sommige afwijkingen zoals bijziendheid,verziendheid en Cilinderische afwijking (astigmatisme)kunnen mogelijk verholpen worden met monofocale implantlenzen of multifocale implantlenzen.
Lees meer

Visuele hulpmiddelen

Indien een patiënt slechtziend is geworden, dan kan het zijn dat lezen, kijken naar televisie of het uitoefenen van een hobby een probleem wordt. Hiervoor zijn extra hulpmiddelen voor slechtzienden nodig.
Lees meer

Het Oog. Hoe werkt het oog.

Leer meer over de werking van het oog in het algemeen, hoe het hoornvlies werkt, wat zijn nou precies de iris en de pupil.
Lees meer